Tortilla cu pui

TORTILLA CU PUI

Timp de preparare: 10 min
Timp de gatire: 10
Portii: 2

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
castravete, dat prin razatoare si stors de lichidul in exces 5 cm
lipii tortilla, simple sau cu tomate 2
de frunze de spanac tinere o mana
Margarina Becel Original 25 g
Hellmann’s Original - Real Mayonnaise 2 lingurite
menta proaspata, taiata marunt 1 lingurita
pui, taiat bucatele ca pentru frigarui 85 g

Preparare

Se ung lipiile cu Becel.

Bucatelele de pui se infig in frigarui. Se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu pe care se aseaya frigaruile si apoi se tin la cuptor pana se rumenesc dupa care se scot din cuptor si de pe frigarui.

Se amesteca impreuna maioneza cu menta si castravetele si se imprastie amestecul pe lipii.

Apoi se adauga spanacul si bucatile gustoase de pui pe lipii .

Rulati lipiile si apoi mancati.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 20.2 g
Calorii (valoare energetica) 379 kcal
Grasimi saturate 3.1 g
Articole recent vizualizate