Tartine cu gem de caise si lapte

TARTINE CU GEM DE CAISE SI LAPTE

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Lapte 200 ml
Gem de caise 2 linguri
Paine integrala 3 felii
margarina Becel 15 g

Preparare

Se ung feliile de paine cu margarina si apoi cu gem. Se consuma impreuna cu laptele cald.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 1.4 g
Fibre 2.3 g
Potasiu 210 mg (6%)
Vitamina B2 0.16 mg (9%)
Grasimi 5.6 g
Calciu 80.54 mg (8%)
Vitamina B6 0.35 mg (18%)
Sodiu 249 mg (10%)
Carbohidrati 25.44 g
Calorii (valoare energetica) 163 kcal
Acid folic 42 mcg (11%)
Grasimi mononesaturate 1.8 g
Grasimi polinesaturate 2.2 g
Proteine 4.6 g
Colesterol 3 mg
Articole recent vizualizate