Sufleu de conopida

SUFLEU DE CONOPIDA

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Smantana 200 g
Pesmet 2 linguri
Ou 3
margarina Becel 15 g
Conopida 1 kg
Telemea 150 g
Cascaval 100 g
Sunca 150 g

Preparare

Intr-un vas se pune apa la fiert cu putina sare. Se spala buchetelele de conopida si se pun la fiert in jur de 10 minute. Intre timp se taie sunculita cubulete, se bat ouale cu smantana, se adauga branza razuita si sunca.

Se scoate conopida si se lasa la racit.
Se unge un vas rezistent la caldura cu margarina, se tapeteaza cu pesmet, se pune stratul de conopida, si se toarna compozitia de oua cu smantana peste ea; punem si cascavalul ras.

Se pune la cuptor la 180 grade timp de 20-30 minute sau e gata cand se rumeneste frumos la suprafata.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 7.2 g
Calciu 94 mg (9%)
Vitamina B6 0.22 mg (11%)
Sodiu 163.7 mg (7%)
Carbohidrati 4.44 g
Vitamina C 26.750 mg (45%)
Grasimi mononesaturate 2.25 g
Calorii (valoare energetica) 105.5 kcal
Grasimi saturate 3.8 g
Fibre 1.528 g
Potasiu 237.72 mg (7%)
Grasimi polinesaturate 0.678 g
Proteine 6.4 g
Colesterol 55.3 mg (18%)
Articole recent vizualizate