Sendvis cu ton, salata si ceapa

SENDVIS CU TON, SALATA SI CEAPA

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
margarina Becel 15 g
Salata Iceberg 20 g
Ceapa rosie 30 g
Rosii micute 20 g
Ton in conserva 100 g
Paine integrala 2 felii

Preparare

Se scurge apa sau uleiul din conserva de ton. Se ung feliile de paine cu margarina. Se adauga tonul, salata si ceapa rosie taiata rondele. Se consuma proaspat, impreuna cu sucul de mere.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 0.987 g
Fibre 1.5 g
Potasiu 187 mg (5%)
Vitamina B3 3.44 mg (17%)
Grasimi 5 g
Calorii (valoare energetica) 137 kcal
Sodiu 207 mg (9%)
Carbohidrati 15.5 g
Grasimi polinesaturate 2.031 g
Grasimi mononesaturate 1.655 g
Vitamina B6 0.258 mg (13%)
Proteine 8.06 g
Colesterol 4.106 mg
Articole recent vizualizate