Sendvis cald cu branza mozzarella + suc de portocale

SENDVIS CALD CU BRANZA MOZZARELLA + SUC DE PORTOCALE

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
margarina Becel 20 g
Piper verde 1 g
Paine toast de secara 2 felii
Mozzarella 100 g

Preparare

Se ung feliile de paine cu margarina si se adauga intre ele branza cu un praf de piper. Se introduce sendvisul in toaster si se scoate cand e rumenit. Se serveste cald.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Acid folic 60 mcg (15%)
Grasimi mononesaturate 2.26 g
Calorii (valoare energetica) 160 kcal
Grasimi polinesaturate 1.87 g
Grasimi saturate 2.314 g
Fibre 1 g
Potasiu 157 mg (4%)
Vitamina B6 0.310 mg (15%)
Grasimi 7.8 g
Calciu 217.32 mg (22%)
Sodiu 267 mg (11%)
Carbohidrati 14.3 g
Vitamina C 27.3 mg (45%)
Proteine 8 g
Colesterol 16.3 mg