
SANDWICH CLUB MARIN
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 10 min
Portii: 4 sandwichuri
Ingrediente
Ingredient
Masura
Cantitate
Paine integrala prajita
6 felii
Rosii
6 felii
Sare si piper
dupa gust
Margarina becel, topita
5 ml
File de somon
180 g
Preparare:
Se aseaza fileul de somon cu pielea in jos pe o foaie de copt. Apoi se adauga margarina , sarea si piperul. Se pune la cuptor (95 C) pentru 10-12 minute. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit. Se introduce cutitul sub piele pentru a o indeparta.
Se taie fiecare bucata in 4. Se adauga margarina pe o parte a feliilor de paine. Apoi se aduga pestele si inca o felie de paine. Se adauga rosiile si foile de lucerna si se acopera cu o a treia felie de paine. Se taie sandwichurile in doua si se servesc.
Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian
Informatii nutritionale
Sodiu | 471 mg |
Fibre | 5 g |
Calorii (valoare energetica) | 301 kcal |
Grasimi saturate | 2.4 g |
Grasimi | 12 g |
Carbohidrati | 34 g |
Proteine | 14 g |
Colesterol | 25 mg |