Sandwich club marin

SANDWICH CLUB MARIN

Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 10 min
Portii: 4 sandwichuri

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Rosii 6 felii
Sare si piper dupa gust
Margarina becel, topita 5 ml
File de somon 180 g
Paine integrala prajita 6 felii

Preparare:

Se aseaza fileul de somon cu pielea in jos pe o foaie de copt. Apoi se adauga margarina , sarea si piperul. Se pune la cuptor (95 C) pentru 10-12 minute. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit. Se introduce cutitul sub piele pentru a o indeparta.

Se taie fiecare bucata in 4. Se adauga margarina pe o parte a feliilor de paine. Apoi se aduga pestele si inca o felie de paine. Se adauga rosiile si foile de lucerna si se acopera cu o a treia felie de paine. Se taie sandwichurile in doua si se servesc.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Sodiu 471 mg
Fibre 5 g
Calorii (valoare energetica) 301 kcal
Grasimi saturate 2.4 g
Grasimi 12 g
Carbohidrati 34 g
Proteine 14 g
Colesterol 25 mg
Articole recent vizualizate