Rulouri prajite cu ciuperci

RULOURI PRAJITE CU CIUPERCI

Timp de preparare: 20 min
Timp de gatire: 20 min
Portii: 48 bucati 

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Crema de branza 125 g
Ceapa 1
Ciuperci taiate fin 250 g
Usturoi maruntit 1 catel
Margarina Becel Original 45 ml
Paine pentru sandwich, fara coaja 16 felii
Busuioc uscat 2 ml

Preparare:

Incalziti o lingurita (15 ml) de margarina intr-o tigaie mare.Prajiti usutroiul si legumele in margarina pana se inmoaie.Inlaturati de pe foc; adaugati branza si busuioc, amestecand pana se inmoaie. Puneti deoparte.

Rulati usor feliile de paine cu o vergea de lemn. Intindeti aprox. 2 lingurite (30 ml) de amestec pe fiecare felie. Infasurati strans; fixati cu o scobitoare. Asezati cu imbinarea in jos pe folia pentru coacere. Acoperiti cu un invelis de plastic si lasati sa se raceasca pentru o ora. In acest moment rulourile pot fi congelate. Dezghetati 1/2 ore inainte de coacere.

Topiti cele 2 lingurite (30 mL) de margarina ramase. Intindeti un strat subtire deasupra rulourilor de paine. Coaceti la 200°C pentru 15 - 20 minute, sau pana capata culoarea aurie. Inlaturati scobitorile; taiati fiecare rulou in 3 bucati. Se adauga ciupercile si servesc calde impreuna.


Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Sodiu 55 mg
Carbohidrati 4.3 g
Grasimi mononesaturate 0.4 g
Grasimi saturate 0.4 g
Fibre 0.2 g
Calorii (valoare energetica) 32 kcal
Grasimi 1.2 g
Grasimi polinesaturate 0.2 g
Proteine 0.9 g
Colesterol 2 mg
Articole recent vizualizate