Rosii umplute cu ciuperci

ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Cascaval slab 50 g
Patrunjel 30 g
Marar verde 30 g
Sare 6 g
Frunze de telina 30 g
Piper 2 g
Rosii proaspete 1000 g
Miere 20 g
Ciuperci 700 g
margarina Becel 15 g
Ceapa 150 g

Preparare

Se scoate miezul rosiilor, iar ciupercile se taie lame. Cascavalul se rade fin. Verdeturile se toaca marunt. Ceapa si ciupercile se trag in margarina, si se adauga deasupra miezul rosiilor, mierea, verdeturile si mirodeniile. Dupa ce se ia vasul de pe foc se adauga jumatate din cascaval si se amesteca. Aceasta compozitie va fi turnata in rosii si se rade cascaval deasupra. Se introduce totul la cuptor timp de 8 minute. Se serveste cald.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 1.041 g
Fibre 3.72 g
Potasiu 11287 mg (32%)
Vitamina B2 0.749 mg (44%)
Vitamina B6 0.5 mg (25%)
Grasimi 5.14 g
Calciu 122 mg (12%)
Vitamina B3 7.27 mg (36%)
Sodiu 997 mg (42%)
Carbohidrati 22.38 g
Calorii (valoare energetica) 147 kcal
Vitamina A (UI) 1541 UI (31%)
Vitamina B1 0.340 mg (23%)
Grasimi mononesaturate 0.654 g
Grasimi polinesaturate 2.035 g
Proteine 9.9 g
Colesterol 3.5 mg
Articole recent vizualizate