Pui la gratar cu mirodenii

PUI LA GRATAR CU MIRODENII

Timp de preparare: 20 min
Timp de gatire: 45 min
Portii: 4

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Piept de pui 4
Coriandru proaspat, taiat 8 linguri
Orez Basmati dupa gust
Usturoi strivit 1 catel
Margarina Becel Original 40 g
Pasta picanta 3 linguri
Piper cayenne dupa gust
Iaurt natural degresat 200 g
Otet de vin alb 1 lingura
Castravete ras 1/2

Preparare

Amesteca cele 3 linguri de iaurt cu pasta iute, usturoiul si 7 linguri de coriandru. Intinde amestecul peste pui si lasati-l intr-un loc racoros pentru 30 de minute.

Scurgeti sucul din castravete si aruncati-l. Amestecati castravetele cu iaurtul ramas, otetul si piperul cayenne.

Prajiti puiul la gratar pentru 20 de minute pe ambele parti, pana este bine patruns.

Intre timp, gatiti orezul. Amestecati Becel cu pasta iute si o lingura de coriandru si puneti amestecul in orezul gatit.

Serviti puiul impreuna cu orezul.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 10.5 g
Calorii (valoare energetica) 197 kcal
Grasimi saturate 1.6 g
Articole recent vizualizate