Pui cu masline si lamaie

PUI CU MASLINE SI LAMAIE

Timp de prepare: 12 min
Timp de coacere: 25 min
Portii: 4

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Patrunjel maruntit 1 lingura
Lamaie 1
Ierburi provensale 1 lingura
Masline negre taiate 12
Supa de pui 225 ml
Miere 1 lingura
Piept de pui sau pulpe, fara piele 8
Margarina Becel Original 25 g
Ulei de masline 2 linguri

Preparare

Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti puiul pana se rumeneste usor.

Adauga supa, maslinele, ierburile provensale si lamaia. Acoperiti si lasati la foc mic pentru 20 de minute.

Scoate puiul si pune patrunjelul in amestecul ramas in tigaie, plus Becel si mierea. Fierbeti pana cand se ingroasa amestecul.

Puneti din nou puiul in tigaie si reincalzi. Serviti cu paste sau cu orez.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 10.9 g 2.
Calorii (valoare energetica) 194 kcal
Grasimi saturate 2.1 g
Articole recent vizualizate