Pui cu ciuperci

PUI CU CIUPERCI

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
margarina Becel 20 g
Faina 20 g
Ciuperci proaspete 700 g
sos de soia 200 g
Carne de pui 600 g
Sare si piper dupa gust
Rosii proaspete 400 g
Patrunjel dupa gust

Preparare

Se curata puiul si ciupercile. Rosii se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul se toaca marunt. Se topeste margarina. Bucatile de pui se inabusa in 100 ml si margarina topita. La fel se procedeaza si cu ciupercile. Se amesteca apoi puiul, ciupercile, mirodeniile si sosul de soia si se fierb impreuna 8 minute, apoi se adauga rosiile.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Sodiu 627 mg (26%)
Carbohidrati 3.4 g
Grasimi polinesaturate 0.85 g
Grasimi mononesaturate 0.5 g
Vitamina B2 0.216 mg (13%)
Grasimi saturate 0.5 g
Fibre 0.613 g
Potasiu 267 mg (8%)
Vitamina B6 0.258 mg (13%)
Grasimi 2.3 g
Calorii (valoare energetica) 65 kcal
Vitamina B3 4.537 mg (23%)
Proteine 8.6 g
Colesterol 21.6 mg
Articole recent vizualizate