Placinta cu legume, oua si mozzarella

PLACINTA CU LEGUME, OUA SI MOZZARELLA

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Ceapa 100 g
Ierburi provensale 1 lingura
Usturoi 3 catei
Ou mare 4
Masline negre 30
Mozzarella 100 g
Rosii in conserva 300 g
Piper negru 1/2 lingurita

Preparare

Se incalzeste cuptorul. Se unge o tava cu margarina si se adauga jumatate din cantitatea de rosii, ceapa, mozzarella (sfaramata) si masline. Separat se face un amestec din oua si restul ingredientelor. Acest amestec se toarna in tava si se pune totul la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mic.

Se serveste imediat.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 1.6 g
Fibre 0.9 g
Potasiu 106 mg (3%)
Grasimi polinesaturate 0.843 g
Grasimi 4.8 g
Calciu 0.944 mg (9%)
Vitamina B2 0.11 mg (6%)
Sodiu 188 mg (8%)
Carbohidrati 3.4 g
Vitamina A 312 RE (6%)
Vitamina B6 0.151 mg (8%)
Grasimi mononesaturate 2 g
Calorii (valoare energetica) 72 kcal
Proteine 4.3 g
Colesterol 69.68 mg
Articole recent vizualizate