Pasta de ficat de pui

PASTA DE FICAT DE PUI

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Ficat de pasare 250 g
Sare si piper dupa gust
Margarina Becel Original 100 g
Ceapa 100 g

Preparare:

Se curata ficatul. Se curata ceapa si se taie feliute.
Se caleste repede ficatul (sa ramana roz la interior). Se caleste ceapa si se adauga ficatul.
Sareaza si pipereaza dupa gust. Adauga margarina si amesteca bine, pana la omogenizare.

Se serveste pe felii de paine, impreuna cu salata de legume.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian. 

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 3 g
Fibre 0,33
Calorii (valoare energetica) 174 kcal
Grasimi 13,35 g
Vitamina B2 1,044 mg (61%)
Carbohidrati 2,82 g
Proteine 10,1 g
Articole recent vizualizate