Pappadelle cu chiftelute

PAPPADELLE CU CHIFTELUTE

Timp de preparare: 20 min
Timp de gatire: 25 min
Portii: 4

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Cimbru uscat 1/2 lingurita
Cimbru proaspat 1 lingura
Ardei verde, fara seminte si taiat felii 1
Patrunjel proaspat, maruntit 1 lingura
Pappadelle (sau alt tip de paste) 350 g
Crutoane 55 g
Rosii 200 g
Carne de pui tocata 450 g
Margarina Becel Original 25 g
Piper dupa gust

Preparare

Intr-un bol mare, amesteca impreuna puiul, crutoanele, patrunjelul, cimbru, sare si piper. Formeaza amestecul in 24 de chiftelute.

Topeste Becel intr-o tigaie, adauga faina si coace, amestecand pentru 1 minute. Luati de pe foc tigaia, si amestecati gradual supa si rosiile. Coaceti, amestecand pana cand sosul incepe sa fiarba si se ingroasa usor. Reduceti flacara si adaugati chiftelutele. Acoperiti si lasati la foc mic pentru 15 minute, amestecand ocazional pana cand chiftelutele s-au copt.

Intre timp, gatiti pappardellele conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugand piperul verde la finale.

Scurgeti pastele si serviti-le cu chiftelutele si sos.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 9.2 g
Carbohidrati 5.9 g
Calorii (valoare energetica) 551 kcal
Grasimi saturate 2.6 g
Articole recent vizualizate