Oua cu branza la cuptor

OUA CU BRANZA LA CUPTOR

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Ceapa verde 1
Branza feta 1 felie 50 g
Boia dupa gust
Ou 1
Sare si piper dupa gust
Oregano uscat dupa gust
margarina Becel 10 g
Rosii 1

Preparare

Se unge un bol mic, termorezistent cu putina margarina.

Se tapeteaza fundul formei cu felii de rosii peste care se presara putin oregano. Apoi se aseaza feta taiata felii, margarina si ceapa tocata marunt.

Se sparge oul deasupra si il condimentam cu putina sare, boia (dulce sau iute) si piper.

Se introduce bolul la cuptor la 220C pentru 20 minute, pana albusul e facut, iar galbenusul e crocant deasupra, dar moale in interior.

Se serveste cu paine.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi mononesaturate 2.8 g
Calorii (valoare energetica) 128 kcal
Grasimi saturate 4.5 g
Fibre 0.6 g
Potasiu 162.6 mg
Grasimi polinesaturate 2.4 g
Grasimi 10.33 g
Calciu 118 mg (12%)
Vitamina B2 0.284 mg (17%)
Sodiu 586 mg
Carbohidrati 3.03 g
Vitamina A 98.16 RE
Vitamina B6 0.472 mg (24%)
Proteine 6 g
Colesterol 106.7 mg
Articole recent vizualizate