Oua umplute

OUA UMPLUTE

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Margarina Becel Original 30 g
Ardei gras 1
Patrunjel proaspat o legatura
Pate de ficat de pui 200 g
Sare si piper dupa gust
Piper boabe dupa gust
Mustar 1 lingura
Rosii 1
Oua fierte 8
Castravete 1/2

Preparare

Se amesteca margarina cu galbenusurile, mustarul si pateul de ficat, pana formezi o pasta.

Cu aceasta pasta se umplu albusurile. Se serveste impreuna cu rosia si castravetele.

 Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian.

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 2.7 g
Potasiu 133.84 mg
Grasimi mononesaturate 3.5 g
Calorii (valoare energetica) 135 kcal
Carbohidrati 3.16 g
Grasimi polinesaturate 2.2 g
Proteine 8.7 g
Articole recent vizualizate