Omleta taraneasca

OMLETA TARANEASCA

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
margarina Becel 30 g
Marar si patrunjel verde tocat 1 lingura
Ceapa verde taiata marunt 4 fire
Smantana 2 linguri 30 ml
Sare si piper dupa gust
Ou 6

Preparare

Ouale se sparg intr-o farfurie adanca, se adauga ingredientele de mai sus si se bat bine cu furculita. Se toarna in margarina incinsa. Se coace pe ambele parti si se serveste imediat.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Vitamina D 21.472 IU
Fibre 1.5 g
Potasiu 184 mg
Calorii (valoare energetica) 185 kcal
Grasimi saturate 3.5 g
Fier 1.75 mg
Grasimi 12 g
Calciu 54 mg
Grasimi polinesaturate 3.1 g
Sodiu 210 mg
Carbohidrati 10.3 g
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 2.135 mg
Grasimi mononesaturate 3.8 g
Vitamina A 131 RE
Proteine 9.5 g
Colesterol 260 mg
Articole recent vizualizate