Omleta, salata si ceai cu miere

OMLETA, SALATA SI CEAI CU MIERE

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Ceapa verde 30 g
Miere 1 lingurita
Ceai de plante 1 cana
Paine 1 felie
Rosii 200 g
Ou 2
margarina Becel 15 g

Preparare

Se bat ouale intr-un vas. Ceapa verde se toaca marunt. Se topeste margarina intr-o tigaie teflonata. Se adauga ceapa si la scurt timp ouale. Se ia de pe foc atunci cand omleta este rumenita.

Rosiile se taie felii si se consuma ca atare, impreuna cu painea si omleta.

In ceai se amesteca mierea.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 0.88 g
Fibre 1 g
Potasiu 141 mg
Grasimi 3.5 g
Vitamina C 4.9 mg
Sodiu 71.42 mg
Carbohidrati 6.23 g
Calorii (valoare energetica) 66 kcal
Grasimi mononesaturate 1.2 g
Grasimi polinesaturate 1.13 g
Proteine 2.95 g
Colesterol 66.8 mg
Articole recent vizualizate