Legume picante cu paine prajita si branza

LEGUME PICANTE CU PAINE PRAJITA SI BRANZA

Timp de preparare: 25 min
Timp de gatire: 30 min
Portii: 4

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Dovlecei feliati subtire 2
Amestec de morcovi, cartofi dulci si pastarnac, taiat in cuburi 450 g
Usturoi strivit 1 capatana
Fasole neagra, uscata si clatita 410 g
Ceapa taiata fin 1
Piure de rosii 2 linguri
Margarina Becel Original 15 g
Rosii 400 g
Praf picant 1/2 lingurita

Sos

Ingredient Masura Cantitate
Branza rasa 40 g
Felii de paine sau bagheta 8
Margarina Becel Original 40 g

Preparare

Topiti margarina Becel intr-o cratita mare, apoi prajiti ceapa si usturoiul in jur de 5 minute, amestecand ocazional pana acestea se inmoaie.

Adaugati amestecul de morcovi, cartofi dulci, pastarnac si prajiti aprox. 5 minute, amestecand ocazional.
Adaugati dovleceii, praful picant, rosiile, piureul de rosii si fasolea. Acoperiti si fierbeti la foc mic 15-20 minute.

Inainte de a servi, ungeti feiile de paine pe fiecare parte cu margarina Becel si adaugati branza deasupra. Tineti feliile de paine la grill  pana ce painea se rumeneste si branza capata culoarea aurie.

Serviti feliile de paine cu branza topita deasupra impregna cu legumele preparate.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 13.8 g
Calorii (valoare energetica) 388 kcal
Grasimi saturate 4.4 g
Articole recent vizualizate