Korma de pui

KORMA DE PUI

Timp de preparare:  15 min
Timp de gatire:  50 min
Portii:  4

Preparare

Se pune ceapa, usturoiul, ghimbirul si migdalele, se dau prin blender, se adauga 6 linguri de apa rece si se amesteca pana devine pasta. 

Se topeste margarina Becel in tigaie, se adauga puiul, cardamonul, cateii de usturoi si scortisoara. Se gateste aproximativ 5 minute pana cand puiul devine auriu. 

Se adauga pasta de ceapa, seminte de coriandru si cumin seeds. Se gateste amestecand pentru 2-3 minute. Apoi se adauga Elmea si 100 ml de apa si se fierbe, apoi se acopera si se lasa la foc mic sa scada 30-40 min. 

Intre timp, gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se amesteca garam masala si coriandru proaspat la amestecul de pui si se serveste cu orez. Se orneaza cu migdale (optional).

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 21.4 g
Calorii (valoare energetica) 700 kcal
Grasimi saturate 7.5 g
Articole recent vizualizate