Hamburgeri cu cartofi wedges

HAMBURGERI CU CARTOFI WEDGES

Timp de preparare: 20 min
Timp de gatire: 30 min
Portii: 4

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Ierburi mixte uscate 1 lingura
Crutoane 25 g
Ceapa (mare), taiata 1
Salata verde jumatate
Castravete 1
Piper dupa gust
Cartofi 450 g
Morcov mare, razuit 1
Carne tocata macra de vita 225 g
margarina Becel 50 g

Preparare

Taiati cartofii in sferturi. Topiti Becel, adaugati cartofii si amestecati pana cand sunt acoperiti complet. Aranajat-i pe o hartie de copt. Coaceti in cuptorul preincalzit la 200C pentru 30 de minute, intorcandu-i ocazional, pana cand se inmoaie si se rumenesc pe exterior.

Intre timp, pregatiti burgerii. Puneti vita intr-un vas mare si adaugati ierburile, ceapa, morcovii, crutoanele si sare si piper. Amestecati bine si apoi creati 4 bugeri.

Topiti Becel intr-o tigaie si coaceti burgerii la foc mediu pentru 20 de minute, intorcandu-i pe ambele parti.

Taiati chiflele in doua si inseratii burgerii cu castraveti, rosii, ceapa si salata. Serviti cu cartofii wedges.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 8.3 g 4
Carbohidrati 16.2 g
Calorii (valoare energetica) 471 kcal
Grasimi saturate 4.9 g
Articole recent vizualizate