File de peste pe paine

FILE DE PESTE PE PAINE

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Piper dupa gust
Patrunjel dupa gust
Paine 300 g
margarina Becel 50 g
Iaurt natural degresat 100 g
File de peste afumat 300 g
Rosii 700 g

Preparare

Fileul de peste se taie in felii subtiri. Painea se feliaza si se prajeste. Se topeste margarina si se amesteca cu pestele, iaurtul, patrunjelul si piperul. Se pune amestecul peste painea prajita. Se serveste cu rosii proaspete.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Calorii (valoare energetica) 144 kcal
Vitamina A (UI) 493.75 UI (10%)
Grasimi 7.7 g
Carbohidrati 13.44 g
Grasimi polinesaturate 2.1 g
Sodiu 297.5 mg (12%)
Acid folic 36.28 mcg (9%)
Grasimi mononesaturate 3.32 g
Potasiu 303 mg (9%)
Vitamina B6 0.344 mg (17%)
Grasimi saturate 1.62 g
Fibre 2 g
Proteine 6.108 g
Colesterol 13.72 mg
Articole recent vizualizate