Dovlecel pane

DOVLECEL PANE

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Ou 2
margarina Becel 30 g
Faina 4-5 linguri
Dovlecel 1
Seminte de susan optional
Usturoi optional

Preparare

Se curata dovlecelul, se taie felii goase si se sareaza. Se sterg apoi cu un servet de hartie de apa pe care au lasat-o, se trec prin faina si apoi prin ulei si se pun in tigaia in care am incalzit margarina. Se prajesc la foc mic, pana devin aurii pe o parte, se intorc apoi pe cealalta parte si se prajesc. Se pot trece prin susan inainte prajire si se servesc cu mujdei de usturoi.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 7.85 g
Vitamina C 9.13 mg (15%)
Vitamina B6 0.572 mg (29%)
Sodiu 179.6 mg (7%)
Carbohidrati 10 g
Calorii (valoare energetica) 131 kcal
Acid folic 90.506 mcg (23%)
Grasimi mononesaturate 2.5 g
Grasimi polinesaturate 3 g
Grasimi saturate 1.87 g
Fibre 0.88 g
Potasiu 190.6 mg (58%)
Vitamina B2 0.251 mg (15%)
Proteine 5.2 g
Colesterol 116 mg
Articole recent vizualizate