Carne de vita feliata pe paine prajita cu ierburi si hrean

CARNE DE VITA FELIATA PE PAINE PRAJITA CU IERBURI SI HREAN

Timp de preparare: 15 min
Portii: 24 de bucati

Preparare:

Intr-un vas mic, amestecati margarina Becel cu hrean ras, sos Dijonnaise si 2 lingurite (30 mL) de arpagic bine maruntit. Taiati bagheta subtire. Intindeti aprox. 1/2 lingurita (2 mL) de amestec Becel pe fiecare felie din bagheta.

Taiati carnea de vita un pic mai gros decat feliile baghetei. Taiati ce a mai ramas din legatura de arpagic in portiuni de 5cm. Pentru garnitura, puneti-le deasupra carnii de vita in forma de X, apoi presarati piperul deasupra.

Sfat: amestecul Becel poate fi facut cu mai multe zile inainte, dar arpagicul trebuie adaugat inainte de ungerea feliilor de paine.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian