Carnati cu fasole

CARNATI CU FASOLE

Timp de preparare: 10 min
Timp de coacere: 20 min
Portii: 4

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Margarina Becel Original 25 g
Boabe de porumb (din conserva) 85 g
Ciuperci taiate 115 g
Fasole fiarta 400 g
Rosie feliata 400 g
Salata verde jumatate
Carnati 250 g
Faina de porumb 1 1/2 linguri
Ceapa taiata fin 1
Sos Worcestershire 1 lingurita

Preparare:

Topeste margarina Becel intr-o tigaie mare, adauga ceapa si coace aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie dar nu este rumenita.

Adauga carnatii si amesteca-i cu rosiile, fasolea, ciupercile, porumbul dulce si sosul Worcestershire.

Coace incet pentru 15-20 de minute, amestecand ocazional.

Amesteca faina de porumb cu o lingura de apa rece si amesteca in tigaie totul. Coace incet pentru inca 1-2 minute.

Serveste cu salata verde si paine.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 5.3 g
Grasimi 16.4 g
Carbohidrati 9 g
Calorii (valoare energetica) 277 kcal
Articole recent vizualizate