Bruschete

BRUSCHETE

Timp de preparare: 5 min
Timp de gatire: 20 min
Portii: 4

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Ceapa mica, taiata fin 1
Rosii 3
Usturoi 1 capatana
Margarina Becel Original 40 g
Busuioc proaspat 8 frunze ca garnitura
Paine Ciabatta 4 felii
Busuioc uscat Un pumn
Piper dupa gust

Preparare

Taiati feliile de paine in jumatate si ungeti ambele fete cu putina margarina tartinabila Becel. 

Taiati capatana de usturoi in jumatate si ungeti cu ea ambele fete ale feliilor de paine. Aranjati-le pe o tava si coaceti in cuptorul incins la 200C intre 6 si 15 minute.

Intre timp, amestecati rosiile taiate, ceapa, condimentele, frunzele de busuioc si margarina tartinabila Becel ramasa.

Cu o lingura, puneti un pic de sos de rosii pe fiecare bucata de paine si coaceti inca 5 minute.
Serviti cu garnitura de frunze de busuioc.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi 6.7 g
Calorii (valoare energetica) 129 kcal
Grasimi saturate 1.2 g
Articole recent vizualizate