Ardei umpluti cu branza

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA

Ingrediente

Ingredient Masura Cantitate
Branza de vaci 500 g
Ardei gras 10
Gris 2 linguri
Marar verde dupa gust
Smantana 3 linguri
Piper alb dupa gust
margarina Becel 2 linguri
Ou 2
Branza telemea sau feta 500 g
Ceapa 1

Preparare

Se amesteca cele 2 tipuri de branza. Se adauga smantana, grisul, piperul, mararul verde tocat marunt, ouale, 1 lingura margarina si ceapa tocata.

Ardeii se spala si se taie un capacel de la codita si se umplu cu compozitia. Se aseaza intr-o cratita, se pune putina sare, se toarna apa cat sa-i acopere. Se adauga 1 lingura de margarina si se introduc la cuptor. Cand sunt gata fierti si apa a mai scazut se servesc cu smantana.

Reteta realizata cu sprijinul domnului doctor nutritionist Serban Damian

Informatii nutritionale

Grasimi saturate 3.8 g
Fibre 0.87 g
Potasiu 130 mg
Grasimi polinesaturate 0.6 g
Grasimi 6.35 g
Calciu 125 mg (13%)
Vitamina B2 0.25 mg (15%)
Sodiu 322 mg (13%)
Carbohidrati 4.2 g
Vitamina C 40 mg (67%)
Grasimi mononesaturate 1.53 g
Calorii (valoare energetica) 100 kcal
Proteine 6.8 g
Colesterol 38.3 mg
Articole recent vizualizate