Despre Luna Inimii

DESPRE LUNA INIMII

Inima ta este uimitoare! In fiecare zi bate de peste 100.000 de ori, pompeaza 5 litri de sange pe minut cu o viteza de 2 km/ora, iar sistemul de artere, vene si capilare este suficient de lung incat sa inconjoare pamantul de doua ori.

Becel contine grasimile esentiale Omega 3 si 6, care contribuie la mentinerea colesterolului in limite normale – element cheie pentru o inima si vase de sange sanatoase.   Un aport zilnic de 2 g de acid alfa linolenic (Omega 3) si 10 g de acid linoleic (Omega 6) ca parte a unei alimentatii sanatoase si a unui stil de viata sanatos, te ajuta sa iti mentii colesterolul in limite normale.  Doua portii de Becel (20 g) in fiecare zi  furnizeaza 1,1 g de Omeg a3 si 3,6 g de Omega 6.

Pentru a preveni afectiunile cardiovasculare, Becel te incurajeaza sa ai un stil de viata sanatos si sa-ti controlezi regulat nivelul de colesterol.

In Luna Inimii, Becel continua lupta impotriva colesterolului si te invita sa-ti faci gratuit testul de colesterol total,  in clinicile partenere Medsana din Bucuresti,  Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Suceava si Timisoara. Campania se desfasoara in perioada 1-30 septembrie, in limita a 15.000 teste de colesterol total.

Daca valoarea colesterolului total depaseste limita normala (200 mg/dl)*, iti recomandam sa ai grija de inima ta si sa apelezi la un medic specialist pentru investigatii mai amanuntite.

De ce este important sa-ti faci testul de colesterol?

Cand depaseste valorile normale, colesterolul se poate depune pe peretii interiori ai arterelor, unde ingreuneaza circulatia sangelui, conducand astfel la probleme grave de sanatate.

Nivelul ridicat al colesterolului este unul din principalii factori de risc pentru bolile cardiovasculare. Romania este pe locul 3 la nivel european in privinta deceselor din boli cardiovasculare,  acestea fiind cauza a peste 60% din decesele inregistrate anual.

Iubeste-ti inima si vino sa-ti testezi nivelul colesterolului!

Lista clinicilor partenere Medsana se gaseste AICI.

Becel. Iubeste-ti inima!

  • Valorile normale ale colesterolului depind de varsta, de factorii de risc asociati, precum si de patologia fiecarui pacient in parte. Mai multe info in sectiunea Despre colesterol
Articole recent vizualizate